​Telefon: 20 48 25 07     ​E-mail: info@koldnygaard.dk

Anlæg af have i en radius af cirka 100 kilometer omkring Aarhus

​Hos Anlægsgartner Erik Kold Jensen i Aarhus, Risskov og Trige har vi stor erfaring med nyanlæg af haver, grønne områder og parkanlæg for både private, erhverv, offentlige instanser, boligforeninger og kirker.

Vi tilbyder anlæg af have med udgangspunkt i dine ønsker

Vi kan være behjælpelige med alt fra skitse til færdigt anlæg.

Vi udfører gerne skitsetegningen ud fra dine ønsker og behov, ligesom det naturligvis også er muligt at arbejde ud fra tegninger, som du har fået udført af en landskabsarkitekt.

Skal bedene placeres et særligt sted, og hvor skal træerne plantes? Hvordan skal belægningen se ud, og hvordan får græsplænen de bedste vilkår for liv?

Der er mange ting at tage hensyn til, når nyanlægget skal etableres. Her kan vi stilles vores ekspertise til rådighed. Vi kan selvfølgelig også hjælpe, hvis den eksisterende have skal omlægges, eller hvis den trænger til et frisk pust.

Stor knowhow inden for nyanlæg af haver

Mange års erfaring har givet os omfattende viden inden for vores fag, hvilket kommer dig som kunde til gavn.

Inddrag os gerne tidligt i overvejelsesfasen, så du får fuldt udbytte af vores knowhow. Vores vigtigste opgave er at levere et resultat, som du på alle måder bliver tilfreds med.

Kontakt os på telefon 20 48 25 07 eller på mail info@koldnygaard.dk​

Nedenstående galleri viser opgaver indenfor nyanlæg af haver vi har udført i bl.a. Aarhus, Tilst, Randers & Hadsten.

Anlægsgartner og Aut. Kloakmester Erik Kold Jensen - Østermøllevej 3 - 8380 Trige, Aarhus - Telefon: 20482507 - E-mail: info@koldnygaard.dk